Barnlopp - två distanser!

Distans

ca 700 m

ca 2 km

Starttider

12:20

12:15

 

Startavgift

100 kr

100 kr

Nyhet inför 2024!

Trail Mini ca 700 m (0-10 år)

Nu har vi ett eget lopp för de allra yngsta traillöparna (0-10 år)! Trail Mini har start och mål vid Kviberg. För våra mini-löpare är det ingen tidtagning eller resultatlista men alla som springer får nummerlapp och vår fina medalj, samt återhämtningsdryck och snacks vid målgång. Vi kommer att ha både för- och efterlöpare samt funktionärer längs med banan och du som förälder får så klart springa tillsammans med ditt barn om du vill. För de barn som är i 7- till 10-årsåldern och vill springa en något längre sträcka och på en lite mer äventyrlig bana rekommenderar vi istället vårt Kids-lopp på 2 km.

Trail Kids ca 2 km (7 - 12 år)

Nu har vi ett eget lopp för alla trailkids (7-12 år)! För detta lopp har vi tagit fram en helt ny bana och med både start och mål vid Kviberg. För våra trailkids är det ingen tidtagning eller resultatlista men alla får nummerlapp och vår fina medalj samt återhämtningsdryck och snacks vid målgång. Vi kommer att ha både för- och efterlöpare samt funktionärer längs med banan och du som förälder får så klart springa tillsammans med ditt barn om du vill. För de barn som är i 12-årsåldern eller äldre och vill springa en lite längre sträcka, på en betydligt mer äventyrlig och utmanande bana samt med resultat och tidtagning rekommenderar vi istället vårt 9 km lopp (där barn yngre än 14 år behöver springa tillsammans med målsman).

Banorna

Våra barnlopp har betydligt enklare underlag än våra övriga lopp och går på gräs, gångväg och slät stig Kviberg. Lite tekniks stig kan förekomma. De två olika banorna bjuder på en lite kortare backe, samt grusväg och en del gräslöpning. Mot mållinjen  med musik, publikens jubel och den välförtjänta Göteborg Trailrun-medaljen!

Barnlopp was last modified: oktober 27th, 2023 by gbgtrailrun