9KM - EN DISTANS FÖR ALLA!

DISTANS

9KM

HÖJDMETER

300 m 

VÄTSKESTATIONER

2

STARTTID

12.00

% NATUR

95

STARTAVGIFT

295 SEK 

VÄLKOMMEN TILL GÖTEBORG TRAILRUN 9KM 9/9 2023!

En tävling för alla! 

Testa dig själv på hur snabbt du kan springa denna böljande bana eller så tar du det lite lugnare och njuter av naturupplevelsen som banan erbjuder. Väl i mål väntar segerns sötma och du kan pusta ut och njuta av din bedrift. Här får du en snygg medalj som visar att du klarat utmaningen och sedan är det dags för Afterrun med god mat tillsammans med alla andra löpare. 

9km loppet erbjuder en varierad bana som innehåller allt som ett traillopp skall innehålla. Härliga stigar, lummig skog och är ett äventyr! Perfekt för dig som vill springa ditt första traillopp eller vill springa en kortare utmaning.

BANAN

Banan är varierande och du kommer att springa på tekniska och äventyrliga stigar blandat med mer lättlöpta partier. Banan startar i det gamla militärområdet Kviberg.  Snabbt tar du dig från startområdet in i skogen, ut på lättlöpta stigar och äventyret kan börja. Den första kraftansträngningen blir att klara av den branta Krutbacken. 

Väl här får du testa dina krafter, för att sedan fortsätta vidare mot det vackra Bergsjön, där du passerar smala och tekniska stigar och några trappor som tar dig till det stilla blå vattnet.

Genom barrskogen springer du  förbi den vackra sjön och ut mot banans smalaste och tekniska stigar. Böljande terräng blandas med klipphällar uppe på Utbybergen med fantastisk utsikt över Säveå-dalen, Göteborg och målområdet. 

Sedan bär det utför och banans roligaste del, för här kommer du ha möjlighet att prova dina vingar och verkligen trycka på.

Avslutningen mot mål är lättlöpt, svagt utförslut och springs mestadels på gräs, du kommer också att se målet på avstånd. Hit bör du sparat krafter för det är nu spurten måste ske. 

Dags att lägga in spurten och väl i mål att njuta av Afterrun och din grymma bedrift. 

Höjdmetersprofil

Vad ingår?

 

  • En härlig utmaning på en spännande bana.

  • En unik medalj till alla deltagare som tar sig i mål.

  • 2 vätskestationer

  • Priser lottas ut under tävlingsdagen bland alla deltagare.

  • Mellantider och livetider med live tracking.

  • Afterrun efter målgång, inkl. mat. 

  • Finisherprodukt till alla löpare.

  • Provlöpning och inspiration inför loppet.

VÄTSKE OCH ENERGISTATIONER

2 vätskestationer vid Bergsjövallen efter ca 3,5 km och ca 7km . 

Våra vätskestationer är fyllda med b.la. vatten, energidryck från Umara och annat smått och gott. 

AFTER RUN 

I mål väntar en riktigt go Afterrun och härligt häng. Här kommer du att kunna få smaka på riktigt god och fantastisk närproducerad mat lagad av våra trailkockar.

GÖTEBORG TRAILRUN 9KM SAMMANFATTAT

GPX-fil 9 km

På knappen här under du en GPX-fil för 9km banan. Observera att detta inte är den slutgiltiga bansträckningen utan den kan komma och förändras inför loppet. All provlöpning sker på egen risk. Lycka till!

Nu kör vi! Anmälan öppen!

Vi ses den 9 september 2023 – blir en fantastisk dag! 

9km was last modified: oktober 20th, 2022 by gbgtrailrun